Posts Tagged ‘sakit belakang’

aku baca blog jiji tadi pagi, nampak blog nama pornstar (maybe aku baru discover), so aku try taruk nama aku, kakakakak

tanglong :: SARGEANT STIFFY, kamal :: HARD HEAD

of coz la kalu buat 2nd time dah jadi nama lain, kerkerker, random name je tu awak weh!! takpe2, nama 1st tu la yang aku amik even aku tak sure pon apa nama btol kalu btol2 convert ke P* name, ke aku nak pakai nama asal je ah?? mesti la malu en masrun nnt…deng~

tadi malam aku lupa nak unsilent hp aku, 13 miskol isteri tercinta aku bagi, sori dinda, kanda tersasul ingatan, semalam sakit belakang yang amat sgt, sampai aku mimpi wife aku urut siap bagi bunyi PRAKK!! memang sedap gilos, so sepanjang malam aku mimpi dengan tulang belakang aku dah sehat, tapi tadi pagi bangun baru aku sedar tak sehat lagi, tu mimpi jeh, demmm~

duet dah makin kurang ni, harap sgt2 esok dapat gaji, tak larat dah nak pinjam wife jeh, dia pon ada mende nak pakai, hurm…aku tanak start blog pasal duet lagi, insyaallah ada rezeki, ada la nnt 🙂

selamat pagi encik2!! aku nak buat keje

p/s :: serius lega btol wife aku urut dalam mimpi semalam, cam real dowh! RAWK!! (adi mesti tak ske aku sebut rawk!! kakakakak)