awesome [sex] search engine

Posted: 09 : 08 : 2009 in Lupa Tag!

aku punya entry yang ada gamba pompuan tu ada plak mangkuk mana tah search “pornstar with curly hair”, damn u human!! tapi lawak la jugak, ada org temasuk dalam kau nye blog sebab nak carik porn, kerkerker, they trying not to be visible, of course they can’t, it just so stupid to know that (i also) was a part of it!!! kakakakaka….bongek~

————————————————-

aku kat ipoh, perak, teman lina pegi kelas

Advertisements
Comments
  1. Fishballisme says:

    tak keje ke! hehehe aku beritahu sama leader ko!

  2. hani says:

    haha… x senonoh~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s