expensive free vacation

Posted: 04 : 08 : 2009 in Lupa Tag!

FAMILY DAY PD

aku nak tulis blog semalam, tapi aku malas, 3hari lepas [jumaat sabtu ahad] aku n lina (terchenta) n kompeni pegi family day kat PD, ouh critanya bukan pasal best ke tak best pegi family day ngn full sponsor by kompeni ni, tapi nak crita betapa mahalnya family trip ni…

———————————————————————————————-

petang kamis lepas balik dari ofis aku tros melenjan FZ150i aku balik perak amik lina (terchenta) sebab nak gerak ke PD jumaat tu, sampai2 je lina (terchenta) dah siap panaskan kreta, so aku park motor FZ150i aku n tros masuk salam mom n dady in law aku n tros gerak balik kl, woh~

aku dah janji ngn lina (terchenta) nak bawak dia gi makan kat WILLIAM {mee raja ketam}, masani kol10.30, aku tak park kat depan market yang slalu kitorang park, aku park belakang ckit

aku makan chicken chop, tak best sgt, rasa nak tukar ngn triple H je….demm…dah makan, masatu dah kol11, kitorang pon balik laaaaaaa…tu lina (terchenta) tegur aku tak tutup tingkap ke?? aku cam fikir…kejadah aku tak tutup tingkapnya, tadi kan bukak aircond

perkara yang ditakutkan pon menjelma bak cendawan di musim winter, tingkap belakang belah kana tu kena pecah, beg aku n beg {nike} baju lina (terchenta) dah kena rembat [mahal bodoh beg tu, babi btol]

aku takdela sesak nafas, tapi still harap miracle la jugak, aku carik2 kot dorang buang sumwhere dekat2 situ ke…tapi takde, so kitorang pon gerak ke balai polis, buat report kat balai polis kelana jaya, akak polis tu cakap malam tu je dah beberapa kes kat jalan yang sama dekat ngn WILLIAM tu, hadeh

JALAN 28/6 tak silap aku…

lina (terchenta) takde baju nak pakai buat vacation esok, kitorang sampai umah dah kol1 lebih, tido dulu dengan pedih ulu hati

esoknya lina (terchenta) bikin list barang nak beli, nak buat camna :(….aku tepaksa cuti (dorang keje half day haritu)

pasang tingkap kena RM130, tu pegi jusco shopping baju lina (terchenta), rasa besalah la jugak, tak pasal2 vacation yang suppose kuarkan duit minyak n tol je, tetiba jadi mahal bangsat sebab nak kena shopping ke lain plak

lepas ni kalu gi WILLIAM, sama ada park kat depan market tu atau aku bungkus je…demmit!!

—————————————————————-

btw, trip to PD was nice, aku tak cakap best gila sebab kena paksa karaoke, fucker!! the apartment was awesome!! makan je tak best, kitorang stay kat REGENCY HOTEL, overall okla, takde la expect best gila pasal aku juga anti sosial, yeah~

Advertisements
Comments
  1. Samael says:

    aku ingatkan budak2 gayong. serba hitam je.. hehe..

    • tanglong says:

      budak2 GOYANG pon serba itam, tapi dorang takdela digunakan untuk berlawan, tapi lebih kepada melayan nafsu pelanggan, mana pendeknya GRO

  2. Fishballisme says:

    Apesal rata-rata semua pelok tuboh tu?

  3. hani says:

    haha.. tp aku perasan kn tanglong ko mmg ske amik gamba peluk tubuh :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s