semalas yang mungkin

Posted: 29 : 07 : 2009 in Lupa Tag!
aku nak gunting rambut mcm ni (courtesy of www.curly-hair-styles-magazine.com)

aku nak gunting rambut mcm ni (courtesy of http://www.curly-hair-styles-magazine.com)

tadi malam aku bikin kerja skit untuk projek buku penang, nak carik gamba skit je, malasnyaaaaaaaaaaa…aku tido awal tadi malam, pukol9 lebih, duit gaji dah masuk, aku skang dah kat ofis, skang pukol9.37, duit gaji aku dah 3/4 habis 2jam lepas….hurm….tak penah rasa cukup kan?? apsal hah?? kalu tgk pada calculation sume make sense, tapi baki tu cam tak make sense langsung….untung2 ada rezeki nak buat itu ini kan??

——————————————————————————————-

wife aku nak belikan aku hp baru, hp aku tak rosak lagi pon sayang….belikan battery je udeh la….ouh, hujung minggu ni ada family day kat PD, harap2 dapat jumpa yus kat sana, kalu dia balik cuti la

aku tatau nak cakap apa lagi, hari2 makan nasik lemak telur, tapi berat tak tambah tak susut, hesh….nnt balik nak gunting rambut, wife aku cakap aku dah tak hemsem, aku lebih hemsem kalu rambut 1/2 inci, malam ni pasar malam, beli barang dulu kot baru gunting rambut

$$$

Advertisements
Comments
  1. Fishballisme says:

    wah.. bestnya ko dapat isteri macam lina. 🙂 Bateri rosak terus mahu belikan henpon baru

  2. […] || 08 || 2009 at 3 || 37 am (Uncategorized) aku punya entry yang ada gamba pompuan tu ada plak mangkuk mana tah search “pornstar with curly hair”, damn u human!! tapi […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s