KAMAL marilyn MASRUN :: he’s a pornstar

Posted: 25 : 06 : 2009 in Lupa Tag!
Tags: ,

aku baca blog jiji tadi pagi, nampak blog nama pornstar (maybe aku baru discover), so aku try taruk nama aku, kakakakak

tanglong :: SARGEANT STIFFY, kamal :: HARD HEAD

of coz la kalu buat 2nd time dah jadi nama lain, kerkerker, random name je tu awak weh!! takpe2, nama 1st tu la yang aku amik even aku tak sure pon apa nama btol kalu btol2 convert ke P* name, ke aku nak pakai nama asal je ah?? mesti la malu en masrun nnt…deng~

tadi malam aku lupa nak unsilent hp aku, 13 miskol isteri tercinta aku bagi, sori dinda, kanda tersasul ingatan, semalam sakit belakang yang amat sgt, sampai aku mimpi wife aku urut siap bagi bunyi PRAKK!! memang sedap gilos, so sepanjang malam aku mimpi dengan tulang belakang aku dah sehat, tapi tadi pagi bangun baru aku sedar tak sehat lagi, tu mimpi jeh, demmm~

duet dah makin kurang ni, harap sgt2 esok dapat gaji, tak larat dah nak pinjam wife jeh, dia pon ada mende nak pakai, hurm…aku tanak start blog pasal duet lagi, insyaallah ada rezeki, ada la nnt 🙂

selamat pagi encik2!! aku nak buat keje

p/s :: serius lega btol wife aku urut dalam mimpi semalam, cam real dowh! RAWK!! (adi mesti tak ske aku sebut rawk!! kakakakak)

Advertisements
Comments
  1. Samael says:

    semoga anda cepat baik wahai Sergeant Stiffy

    ^_^

  2. Jiji says:

    Kena berjimat. Marilyn Masrun eh silap SARGEANT STIFFY. Payah nak gerak dalam zaman semua perlukan ongkos neh.

  3. selamat kembali ke alam dalam talian.

    aku perlukan rehat yang panjang.

  4. Fishballisme says:

    aku pon duit makin kurang, kerja tak ada.. kejam kejam

  5. adieos says:

    memang aku tak suke… hahahah.. lagi satu nasek baik bunyi PRAKK!! kalau bunyi SPANK SPANK SPANK!!! hahahha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s