‘Berpeluh’ di Highway

Posted: 22 : 06 : 2009 in Lebuhraya
Tags: , , ,

hah, apa lagi?? tolak la kuat2!!

bodo sangat sapa letak paku kat tgh2 hiway tu, nak carik duit pon carikla yang halal

kebetulan masatu aku bwk wife plak, nasib baik blom pregnant, kalu wife aku pregnant camna?? nak pakai hiway nye SOS fon tu tak jawab plak, no hotline dia tak catit plak, wife aku kasik idea call operator (thanx TM!!), so dapatla call hotline plus mintak dia dtg, tu pon takleh nak buat apa, bukan dorang bleh ganti tayar motor tu

dorang offer bwk wife aku ke tol Lembah Beringin naik kreta peronda hiway n aku bwk la motor tu ke sana slow2, sampai kat tol wife aku tgh tunggu kat surau, nasib baik ada aci cleaner tu bagi no foreman kat Ulu Bernam nu, atan, atan charge aku 35, okla tu, nak wekcamno, dari aku bagi 50 60 hinggit kat bangkai yang letak paku kat hiway tu, baiklah aku bagi kat org yang ikhlas membantu~

tgh pekerja atan (ujang) buat keje, pegawai peronda tadi sampai, amik no atan, dia cakap susah sgt carik org nak baiki motor rosak kat hiway, settle moto aku, atan bagi aci tadi $10, bagus tol org tu, tak lupakan org yang tolong dia carik rezeki, aku suka 🙂

then kami tros gerak, nak gi kenduri bal, berikutan dia cakap nak buat outdoor, tapi tatau kol brapa, aku sampai kol4, tak sempat balik tukar baju, ngn bepeluh, sengih jela, bal tak jadi gi outdoor, org pon ramai lagi kat situ~

SELAMAT PENGANTIN SEPARA BARU BAL N EE!!

dalam kekeringan yang amat sgt, aku manage jugak belikan bal sama ee hadiah wedding (aku swipe!! damn…)

p/s :: kalu ada masa karang aku uploadkan paku yang tebuk tayar aku~

Advertisements
Comments
  1. Fishballisme says:

    Pergh. Aku respek Atan. Orang macam ni kita mahukan!

    btw, blog lama ko tanak import sini ke?

  2. Ee says:

    uhuhu, maceeh tanglong. weh aku link kau kat page aku.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s