Being sumting, being anything

Posted: 28 : 06 : 2007 in Lupa Tag!

menghitung hari nihh….cam tak sabar nak kuar, nak buat mende lain plak, tanak tgk dah tempat ni lagi [tanak tgk dah?? tapi kalu….],

turns out, aku dah dapat itu ini, alhamdulillah, biapon tak seperti yang tercatat dalam kepala, still, bley diterima dan bersyukur ngn apa yang ada, plus aku pon nak start tempat lain, insyaallah sume berjalan lancar, hurm….setakat ni lancar lagi,

duwet plak la yang kene tunggu ni hah, CSSB!!! manadaaaaaaa…im having a difficult time lately, sume pasal duit, tapi aku tak rasa terbeban sgt mcm dulu, tatau asal, plain feeling n tak rasa terlalu glabah pasal tu…insyaallah ada rejeki nnt

susah btol aku nak tulis blog yang tak involve duit, hesh…..oh….sapa nak gi muara!!jom ah nex week, nak???

Advertisements
Comments
  1. rumadatme says:

    ni duet ada ke tak neh nak pi muara eshh essh@!~ aku pon semacam sengkek@!~

  2. Adieanna says:

    bukan ko saja yg sengkek.. aku pun sengkek……. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  3. adie says:

    sengkek pon sengkek… tanglong.. ape kate ko tuka keje jadi accountivities…. hehehe…

  4. Adieanna says:

    eh nak gi muara esok malam! jom!… woiiiiiiiiiiiiiiiiii aku gan adie tag ko dah! cepat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s