work WAS in progress

Posted: 28 : 05 : 2007 in Lupa Tag!

camna kalu kau keje ngn org yang cara kejenye sama ngn kau masa mula2 keje dulu, faham tak maksud aku?? contohnya, A n B dah keje sama lama, atau maybe A lebih lama dari B, n B cuba improve cara keje supaya kemas n senang nak tgk, suddenly bila B keje ngn A, A nak camni camtu, tapi B realize yang ni keje tak kemas, menyusahkan, mcm cara keje dia dulu….

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargh!!!!!! sial ah!!

awek aku cakap aku rebellious, yeap indeed i am, as u guys knoe me well, im such a fussy bout my work, n skang aku kene face, bukan saja face, kene folow n turut cara keje dorang yang surely kalu cssb tgk tak sangka dari sini, wut an idiot!!!

dulu ye aku buat keje tros ke server, aku igt makin dewasa makin faham, kat sini takde, makin tua makin di buat dalam server, manala tak bengong flash kau, adooooeeee!!!!! makin naik level flash makin nak pakai yang lama, seriusly….aku dah sgt burst, terlalu n keterlaluan burstnya….:(

rasa nak nyanyi bohemian rhapsody skang….how sad i am, im sitting here everyday, wit my ass burnt like hell on this fuckin chair surrounded wit IDIOTS!!! please make this better~~

ni ujian ALLAH….korang nampak aku berjaya tanggung ke??

Advertisements
Comments
  1. adie says:

    ye… ko SEDANG berjaya tanggung… saba je ek… derang tak kenal lagi kot(dunia)…. kekadang yg dah tau pon malas nak buat… hehe… aku dulu pon camtu… main bahan je… tapi bile dah tau… betulkan diri je la… tapi kalau tanak betulkan jugak… derang yg susah… termasok ko la pulak… adeh…

  2. Adieanna says:

    A tak nak nampak dia bodoh depan anak2 buah kalau ditegor oleh B. Almaklum dah senior. Kena la tunjuk superior..

  3. rumadatme says:

    Takpe sayang… sayang sabar je la ye.. i kat cssb lagi neh
    meh la masuk@!~ ye ana adie korang dok promote tmpt keja len..meh aku promote keja kat cssb.. macam macam ada@!~ campot tolak gaji dekat RM2700 sebulan. Tak begitu sayang?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s