April fool (of shit)

Posted: 03 : 04 : 2007 in Lupa Tag!

aku jadi bangla 3 hari, jumaat (petang), sabtu, ahad, isnin (pagi), patutnya 4 hari dak??, tapi kira 3 jela sebab jumaat dah lepas setengah hari n isnin tak sampai setengah hari, ic n lesen aku tetinggal kat cimb bank, then aku call dia cakap dia dah kasik, but then memang takde poung, then pagi isnin dapat call kata dah jumpa, akak tu misplaced, jumpa celah printer, aku crita ni pasal tamau de sesapa tanya lagi, so jgn tanya, aku tanak jawab

aku tgh experience kelukaan mmber (hai atok!!), kelukaan yang aku pon dah rasa, seems like….wtf did girls want eh?? nak duit?? nak kaseh je?? nak senang?? nak hemsem?? nak kaya?? nak jantan berkereta (even real life byk utang)?? nak sex (2nd hand issue)?? nak kejujuran?? etc?? (state any in the blank) ____________________________
tapi pada kebanyakan waktu, positive thing memang susah nak nampak rata2 kawan2 yang putus sebab pompuan tu yang mintak dan kebanyakan alasan adalah PSYCHObitch, aku tak menuding, tapi yelakan, lainla kes kalu jantan tu memang tak guna (nasib kau la kau kene tinggal), tapi dalam kes yang mana pompuan tu plak tak guna….rasa cam crap je kan??

aku tgh mengalami waktu2 ekonomi yang sgt buruk, berikutan hal keluarga dan aku perlukan lebih untuk menampung sana sikit, sini sikit, dan kebanyakan mende yang ‘sikit’ tu sgt byk dalam life aku, so amount dia agak besarla jugak, dan masih diburu rasa bersalah dek tak berapa nak dapat tolong family sebab aku memang takde, mean bukan takde langsung, tapi aku perlu berjaga2 untuk 2 3 bulan ni, berat ati, tapi tepaksa cakap jugak kat mak aku yang aku serius takde, yeap suara dia agak kaciwa, tapi nak wat camna…mike cakap 100% sure this week dapat duit cssb (dah setaon lebih mike, 1projek je tu, 2nd projek tatau bila – aku mula menyumpah seranah), doa2 dapat ngn cepat

aku cepat down lately, keje jadi byk tangguh, sume aku buat rasa kosong n kurang seronok (kurang ikhlas pon ada), aku tatau aku nak apa, nak buat apa, dapatkan apa, folow je sejauh mana yang mungkin, sekarang tak rasa seronok mcm kat cssb dulu, tapi nak wat camna, cssb sucks!! hahahahhahahh, kawan2, aku cakap pasal management k, bukan kuli2, kuli2 cssb best (certain jela camharam)

dah lama tak tulis blog…

Advertisements
Comments
  1. adie says:

    akekeke… aku pon lame tak tules blog… rase cam tak ikhlas je… jap gi buat kot… aku kene tag… so kene buat… keje mail la nih… akekekeke…

  2. Adieanna says:

    YA! Lama ko x tulis blog. Sibok gan TOP aje. Aduiiii aku x sempat nak lvling… bos manjang ade.. sengal lah!
    **Pasal IC ko tu.. MAngKok sgt akak tuuuuuuuuu!.. aku dah agakdah.. siot je. xnak ngaku salah.. bengong.(emo!emo!)

    what a girls want? aku sbg pempuan pun xtau exactly. hehe.. janji hepikan kami dan sentiasa berada di samping kami… oh dpt bagi duit itu sudah sngt besh!…

    hehe aku sokong! mmg betol. sesetengah org kt dlm c**b sux. huhuhuhu…

  3. dieb says:

    hmmmmmm~~~~

  4. hani says:

    aku rse down sesgt!!! cam ape yg aku buat ntah hape2 ntah. haram tol!!!!!!!!

  5. Adieanna says:

    err.. ni mesti pasal kepong tu ye jemah.. ko bom je kepong tu..

  6. L'gost says:

    mesti kuli2 cssb yg BEST tu ktorg kan..kan..kan..ehehehe..

  7. magma_jem says:

    err.. ni mesti pasal kepong tu ye jemah.. ko bom je kepong tu.. ——–> biler plak aku post comment ni musykil˛…

  8. g a i j i n says:

    thanks bro :: sebab sama sama merasa kelukaan (cam gampang kau tulis nama aku ye!) ini. nanti bila plaster di hatiku ini tanggal, akan kita ronggeng bersama. insya allah. salute !!!

    p.s kalau awek kau nak laptop, belikan. yay!

  9. Adieanna says:

    haahahahaha sori sori… aku tersilap lak… aku ingat ko.. takpe2 abaikan..

  10. rumadatme says:

    sabar ye yang@!~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s