the only thing i knoe is, nutting (??)

Posted: 30 : 01 : 2007 in Lupa Tag!

semalam kat uamh layan vclip smpai mata rasa nak rabak, igt dah nak tido, tetiba tv9 pasang highlander2, layan sampai abis, evenn sux, bantai jela, so sebelom tido aku scan n print keje opis skit

semalam petang jumpa taher, berikutan dia dtg sini nak settlekan sumting, dia suggest untuk tidak membeli kreta, tapi…aku ada urusan penting ngn kenderaan tu, kalu nak ikut keadaan, aku rasa tak perlu n tidak lagi meyakinkan, tapi…still kene tapis lagi…

aku baca blog ezham baru ni, pasal kawasan tempat keje dia yang ramai umat elit n berkereta besar, point dia bukan pada kreta, tapi dari mana wang tu dtg?? aku tak larat je nak tulis blog harini…aku selsema…

Advertisements
Comments
  1. hani says:

    tanglong… sedap strawberry tuhhh…..

  2. dieb says:

    malam nie jadi ke?

  3. rumadatme says:

    aku pom demam..munium arak telor mcm ceta mygirl.

  4. Adieanna says:

    ape munium ni?? minum laaa jiji

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s