take a pill robocop!! – primo sindone

Posted: 17 : 01 : 2007 in Lupa Tag!

i got my yellow ticket with tiger logo n a sign of sum amount of money printed on top, its nice, but i felt nutting, coz im full at the time n really need 2 go to the bathroom, so settle it, pagi ni bahagi2 apa2 sume, ni actually wang prototaip itu hari, alhamdulillah, so aku lepas transfer apa sume aku tros buzz mike n tanya pasal pending payment lain, almost a year, dijanjikan macam2 n nutting happen, just a promised, untill this morning, mike said that he was told by kak sala that balance of the payment (batch2) should be clear by the end of this month or atleast early nex month, i can type those smiley icon in the chat space, but i cant draw it in my face, to much promising buat aku cam tak berapa nak berharap, pon tanya kat mike btol ke tak atau nak sedapkan hati aku je, dia cakap itu yang diberitahu dek kak sala…insyaallah dimudahkan rejeki

minggu ni aku sgt release, animation adzakael siap, ilustration penang siap, courseware almore siap (tq adi n ana :: u guys rock rite on the money!!!hahahaha), plus i was planning to take a short vaca (i did last week n i wanna do it again), so malam tadi call my beloved mommy told her that i wanted to go balik kampong this week, she said “better not la son, ur dad now in pahang cat our old house, u better go there n help him settle down those job” yes my mom say it in fluent UK slang hahahaha, so….im not that interested to be in pahang n cat that damn old house, but i hav to, its for my mom n dads sake n for the kindness heart that ive got, hehehehe

its been awhile aku tak tulis blog, rasa takde point n tatau nak cakap pe, kalu aku tak call mak n buat surprise mcam biasa maybe aku tak ke pahang, plus plan sebena nak upgrade webpage…hurm….takpelah, insyaallah nnt2 adala masa

should i be a robocop??

Advertisements
Comments
  1. ee says:

    yang mike cakap tu utk ICT jek or Kimia skalik?… harap2 kimia skali… huhuhuhu.

  2. magma_jem says:

    kalo ko nk jd robocop aku nk jd powerpuff gal ok x?? nanti kite bley tubuhkn persatuan HEROES malaysia hehehehe…

  3. t a n g l o n g says:

    tatau, tapi dia cakap batch2 n 3 tak cakap pasal mananye bahagian ict ke chemist, doa2 jela yeap

    mende jemah nih, i work alone u know hehehehe

  4. magma_jem says:

    huh!!! apela ko ni kalo mcmni mcmane persatuan GD sedunia nk maju hehehehe

  5. Adieanna says:

    huhuh sedih2… aku dah xde duit freelance lain nak tungguu.. akekekke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s