perlahan jalan, utamakan keselamatan

Posted: 07 : 01 : 2007 in Lupa Tag!

jumaat balik dari ofis dah rasa titik2 skit, masatu ignore jela pasal aku harapkan miracle dari ALLAH, mintak2 ujan lepas aku sampai umah, lepas pada tol subang, dah mula titik2 keras, takpe lagi, aku pon dah takleh berenti pasal dah kat hiway n sgt sesak, tros jela, nampak jlan basah, aku agak dah ujan tadi, so yang titik skit2 ni cam baki dia, masuk simpang nak ke rumah, lepas pada 7e, brrroooossssssshhh, cam kene sembah air, camtu je aku tros lenjun, paling risau hf dalam poket, arramak, balik umah aku tak cek plak, skali nak pakai dah jem, aduuuussshhhh, keypad tak function, dah tepikir nak beli baru je…so sabtu ahad dia weng, tetiba pagi tadi lepas subuh, dia hemsem kembali….maybe 2haritu dia menjalankan proses self healing kot, so aku sayang dia balik =)

ahad (semalam) gi kl gathering ngn budak machang dulu, sampai lewat pasal naik bas, helmet takde nak bwk anai, 2nd time naik bas g kl, n tunggu dutam n merak yang kebetulan sampai serentak plak, so dalam kol 10.45 baru naik train g kl sentral, nak kejar bas nye pasal, 1st time naik bas nak balik umah, menggelupur weh, takde experience, ye kan je, nasib baik ALLAH bagi mulut yang sempurna, bley gak g tanya pakcik bas lain, tu dapatla jugak bas, masatu pon dah 11 lebih :), n aku tido lewat sebab layan game sampai dia off sendri

aku bangun lewat sebab saje nak bangun lewat, aku jaga kol8 n aku wish aku tejaga kol9, aku teran mata soh tido, dia tamau, so aku lepak jela layan sejuk sambil tutup mata n telinga distract ngn bunyi shower……tu aku bangun n g keje…:)

Advertisements
Comments
  1. Adieanna says:

    “dah tepikir nak beli baru je…” perghhh ko melampau tanglong.. hp mana satu weng ek??

  2. t a n g l o n g says:

    hp yang birulaaa~~, hp yang silver ok lagi kerkerker

  3. Blitzenius says:

    si pakcik tu selamat sampai ke Klang ke dia? dia pun sama experience dgn ko. dia patut naik komuter je ari tu.

    saya agak saka dalam menulis tentang muzik jadi music unable di 360 is my guilty pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s