late entry

Posted: 04 : 01 : 2007 in Lupa Tag!

aku taip ni malam sebelum balik kampomm esok nak raya, btw aku tanak crita pasal hari raya n hari cuti yang menggembirakan (even blom start cuti), housemate aku pasang tv, kebetulan, aku pon layan ah, crita cina, maybe cam dia nak wat crita yang dreamy like shit cam korean nye crita, so satu part yang nampak bodoh gila, mamat ni cari awek dia, punya risau, carik kat taman, aku tatau apa point dia nak carik kat taman tu, tapi part paling bangsat, awek dia ada hf!!! aaaa??? ada hf??? pasal pe tanak pakai hf dari tadi bangsat!! bodo gila, so awek dia anta sms, bunyi polifonik, skali kuar hf 3310, bley?? btolnye dreamy crita ni, so dia baca sms awek dia ni, nak dijadikan crita lagi bodo, awek dia anta sms, kalu buat karangan muat 1muka surat, serius panjang, ayat dia secara keseluruhan nak soh mamat ni gi spital carik dia kat sana, tak ke bodo nye panjang sms, cakap jela kat spital, sampai spital mamat ni kene marah, actually pompuan ni nak wat cam romantik n ala2 manja, tapi jadi perangai mengada2 n marah2, laki tu bodo je folow, apa ke bongok, tu bg musik pon nak wat dreamy2 gitu…aku jarang nak kutuk crita, tapi kalu dah sucks gila, kakakakakaka, nak diam pon tak best, kene kutuk gak =P

sambungan…selepas balik cuti, raya takde apa aku nak crita sebab aku tido, balik pagi tadi, aku berenti kat petronas nak isi 2T, nampak budak2 couple depan petronas, tgh lepak letih kot, so aku tgk dorang sambil nak belok ke kanan nak parking, slow jela, bley plak telajak corner tepeleot aku kat situ, nak tegolek….adduuuuhhh…tak tengok dah budak2 tu, ikut korangla nak gelak ke hape ke, nak kata malu sgt tak ot…half malu jela kot, tros jadi tak hemsem, rasa cam mat karung guni, sampai umah aku tido sampai kol4 n baru start wat keje n aku tgh bodo ni tatau sok keje ke tak (2hb…aduuusssshhh)

blog ni di post lewat, arakian aku lupa nak bwk dtg ofis, so anai ada kat umah aku n we hav a great time laughing at his madness, n i wish i (should) hav 3g rite now, sokay, thats other thing, dan skang sedang dibaja dan dibaja, aku blom plan ke mana2 sementelahan anai ada di rumah dan kawan2 lain sedang berkira2 untuk gathering ahad, yang mana kebetulan dutam tak dapat commit untuk sabtu, so tunda ke ahad, apapon, aku kene reserve 1hari cuti untuk kerja animasi adzakael, berikutan semalam dia bagitau yang deadline 13hb, aku tak nampak apa2 skang, cuma yang aku tau, aku akan letih….

Advertisements
Comments
  1. Jaja says:

    ayam ke tuh? huhu..

  2. Adieanna says:

    giler hp 3g.. u already have it..

  3. g a i j i n says:

    wahhh… anda perlukan 3G… steve vai, joe satriani, eric johnson…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s