the identity + the hate of being it

Posted: 23 : 12 : 2006 in Lupa Tag!

i’m in ceras rite now, tgh bikin kerja dan dalam 2 jam lepas baru lepas ym dengan faradandy…dia sendiri sedia maklum rutin aku yang agak magikal kalu aku takde keje, so aku tanya dia…mesti dia benci nak jadi cam aku…aku sendiri tak sure sebab apa aku tanya, whether aku benci diri aku yang tak reti nak berenti rehat atau aku btol2 maksudkan yang dia benci nak jadi sorang yang so-called sebok 24 7…tapi macam biasa, tak reti nak tolak projek, dalam masa ni je aku kene settlekan 2 projek animation, lain2 client dan due date yang lebih kurang sama, dan aku sgt struggle (kecuali masa aku taip blog ni), keadaan makin runcing bila adzakael nak masukkan animasi aku dalam tv plak…damn…aku tetekan ke?? aku benci ke?? percisely masa aku amik n bincang, aku tak pandai nak elak…sentiasa cakap ok, hmmmm kan best kalu aku bley tipu skit…

dan kebetulan kuar ke ampang tadi pukol10 jumpa borhtaag sama mafia ngn adi sama ana, tgk2 duit gaji masuk, cek razak pon aku blom cashkan, plus nak mintak duit mmsc yang harap2 bleyla masuk sebelum taon depan, juga denga yang infusion dah anta invois ke ppk, dah 2 minggu kot…hmmmm…tunggu jela duitnya…2 projek ppk n 1 prototype btp…yang lain pending adala skit2, aku tatau kenapa aku nak sebut mende ni, tapi yang aku rasa skang, aku sgt desperate nak ada duit byk since abang baik mula sakit2 balik, kepala dia pecah n padle gear jatuh aritu, nasib baik bley pasang balik…so aku harap ngn sokongn2 tu aku mmpu beli aset lain, berupa kenderaan yang besar n tak lenjun aku kalu jalan waktu ujan

dutam sms semalam, ajak aku jadi producer…erm cam guess producer…camtu kot (camtu ah dutam cara sebut dia??) kat traxx fm…tapi aku tak berani since aku dah denga camna dia tanya dutam pasal itu ini…yang aku sendiri pon tatau sgt, tak ke dungu je kang on air n takleh nak cakap pe

tadi ada sumting happen tapi dah ok :)…harap ok sampai bebila 🙂 frustrated n aku jadi kuat makan, frustrated ngn diri sendiri, jadi malas jaga badan, tapi still aku minum vitagen hari2, cam tv tu suroh 🙂

Advertisements
Comments
  1. adie says:

    ngantok… keje banyak… tapi rase malas… cam nak conteng2… kan best kalau conteng pon dapat duit… hehehe…

  2. ZENIA DENDRONEPTHYA says:

    @};- *~*~* Be FaItHfUl, Be BrAvE, bE cOnFiDeNt, Be ExTrEaM, bE bOlD, bE cLeAr, bE cOoL, bE hApPy, Be CaRe, Be LoVe, Be WiTh AlMiGhTy AlLaH & lAsTlY… lEt Be “YOU”.*~*~*@};-

  3. Adieanna says:

    lor.. besh tu.. jadi producer.. aku nak jadi guess dj.. bleh ke?? akekekeke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s