wuts with this thing!!

Posted: 14 : 12 : 2006 in Lupa Tag!

lewat lagi harini, bencik btol, nak tukar hf cam malas…nak wat camna lagi tatau, tapi elok lagi nak biakan pon, keypad jela tongong, kenapa malas nak layan mende2 camni, seems like anti-technology herherher, aku letih dan takleh nak berfikir sgt n produksi kerja pon slow gila, thank god shes beside me :), harini dah masuk hari ke2 sampai ofis lepas 9.30, harini kira ok skit pasal awal 3 minit dari semalam, tpi still lepas 9.30 (n she sms me, thought im not ol today, hihihi, sori lewat skit je)

balik jumaat tadi beli buku MENCARI KEBENARAN, tertarik nak beli sebab dikomikkan, aku buat juga buku pasal islam, so aku tau susahnya n letihnya camna, n aku appreciate art, jugak aku trasa nak beli since dia cakap true story dan murah dan kebeutlan semalam baru cocok duwet

semalam pegi ceras tak wat mende, sampai2 sentuh mouse skit2 then gi makan ngn adie (xajak ana since ana cam bz gila, cian plak kat dia khekhekhe), then naik balik sentuh mouse lagi then aku tido sampai 10 lebey, sentuh mouse lagi, tau2 budak2 ni dah nak balik….iyekan jela, so semalam kuar dari ofis ceras dalam kol 10.50 lepak sampai kol12, hahahahahahah, baik wat keje….tu balik aku bahan layan EDWARD SI TANGAN GUNTING sampai kol 2.30…jadi sebab jugak aku bangun lambat hihihihi

Advertisements
Comments
  1. magma_jem says:

    smlm aku TSS pojek alik lmbat macam haram..nasib baik fiza teman aku..merangkap tunggu aku….

  2. ZENIA DENDRONEPTHYA says:

    Hi! It’s me… the same me to give a regular comment on ur blog, faithfuly with A BIG CARE. Well, I can see a new character ‘SHE’ here. Gosh… must be a very important person that beats a little drum of jealousy in me. HARHARHAR… Well, I think u gotta give urself a chance to write a book one day. U must try to. Trust me ur writing as natural as Ahadiat Akashah’s… and the flow attracts me a lot! I’m thinking to write a science fiction novel as I think it is really amazing. It has been written in my brain since 1994! Gosh! I just don’t know what holds me back… maybe overdrew by times, oh the busy times. Eleh,kalau masa tu zee yg tak grab sendiri memanglah sampai bebila pon tak de masa… So keep up to ur work, ur so called profession. Jgn leka dgn perkara lain sampai tugas terbengkalai. I’ll be here to support ur way, ALWAYS! LOTS OF HUGS & KISSES!YOUR>>~~ZEE~~

  3. Adieanna says:

    aku bz ya amat.. tapi jgnla tinggal akuuuu hahahha~ merajok gan adie itu ari tau~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s