about to get really busy….kerghh

Posted: 11 : 12 : 2006 in Lupa Tag!

i went to t square last week ngn adie, cadang nak ke sg wang carik dvd, but then gecko call kata ada conference komuniti komik malaysia kat wangsa melawati (sori adie, my plan was changed all of the sudden) b4 pegi aku singgah kat tsquare yang kebetulan aku tringat haritu ada piala seri endon, sampai situ jumpa sabrina (adik angkat aku), cantik dia haritu, korporat, maklumla masuk bertanding, 2 seat blakang dia belah kanan, 4 seat dari kiri tenampak ex aku, tu pon sekali imbas, herherher…tapi aku sgt rushing, jumpa sab dalam 3minit then aku terpaksa blah, sempat amik gamba, masa kuar aku call sab balik soh kim salam je pasal aku tak sempat, tekejar2 sgt2, soknya aku ajak dia kuar, then dia mula jadi psiko balik, tu yang aku malas nak cakap ngn dia n ajak dia kuar, bosan dia psiko, cam yuri dalam red alert 2 / yuri revenge, apa pon ‘ter’janji la jugak, but then, tetiba hari cam nak ujan, aku call cakap cannot kuar sebab nak ujan, dia pon ok jela since, so aku anta sms kat sab kata aku tak jadi kuar ngn dia siap blakang aku buat gelak2….tapi…..aku teranta kat ex aku!! kakakakakakakaka….bajet dah mesti dia hangin gila, tu dia marah2 so on, aku sengih jela, bagi alasan itu ini, then dia gi bantai marah adik angkat aku sama kerkerker…kan ke psiko, pastu aku cakap takpe n sori, dia pon sms kata jgn ganggu dia dah….like 2hours pastu dia anta sms balik kata dia mintak sori n kata ok je kalu aku nak ajak dia kuar, kakakakakakakakak, tadi cam marah gila

so…..aku dah trima (mcam trima) job baru kat ceras ofis adi, siang kat itis malam insyaallah kat ceras, aku rasa cam meletihkan…tapi takpe, try je dulu untuk seminggu ni, mak aku dah marah2, keje tak putus2, duit tak byk2, aku sengih jela, tapi incoming projek ni harap aku dapat simpan lebih…sini blom gaji n aku sgt sedih….nak bayar duit sewa umah, tuan umah dah becakar2 dah tu, harap duit2 freelance lain pon masuk cepat2, bley wat modal nk idop skit…. =( ….aku tak….

Advertisements
Comments
  1. ZENIA DENDRONEPTHYA says:

    ASSALAMUALAIKUM, DUDE! ENJOY READING UR BLOG SINCE IT’S REALLY NATURAL & THE SUBJECT IS U. MORE LIKE A DIARY BUT THEN… I SMILED TO THE ‘ex’ CHARACTER OF UR PREVIOUS GF. BIASAK LA! POMPUAN! BUT THEN,… I’M ALSO A WOMAN. HEHEH… HOPE I WILL NOT BE AS PSYCHO AS A WOMAN CAN BE! I SENT U AN INVITATION TO BE A FRIEND, BUT THEN U STILL DIDN’T ACCEPT IT. TAK PE LAAA… I DON’T MIND. I JUST WANNA MAKE FRIENDS. SALAM INGATAN DARI TEACHER FROM PERAK.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s