cant hold much longer

Posted: 06 : 12 : 2006 in Lupa Tag!

seriously i’m about to survey another job, cant hold this thing much longer, cant work with paper, my head burst everytime, the only thing that kept me center focus is when i miss her so much (why wont i miss GOD~~i miss indeed), im developing a new friends out here, but i cant still focusing on my work, this is so much irritates me…im dying to hav a ol’new hold, being in development team, working overnite, do a halfly deadman stuffs n so on, im joining group (new frens) jam tonite, wish could make me happy, i’ll be happy anyway, but thou, can i still focus on my job?? n im calculating my budget of food for this week, 50 per week, see what i can do…seems success, still under 50, but its for 5 days…hmmmmnak kene start bahagi2 duwet next week, maybe lepas dapat gaji, sekian duwet makan, sekian duit minyak, sewa umah, api air, servis n bagai, the rest should simpan je, i wish……:(

call scandal malam semalam, shes sound happier since baru sampai kampong malam kemarin, n i happy to hear her voice anyway, went out with faradandy n butcher, n tinggalkan praktis gitar aku sekejap…..(3hours) long kejap, sampai umh lenjan training, masatu pon dah kol 1 lebih, lebam pon lebam ah, janji main perfeckk

terkejut ngn beberapa berita minggu lepas, ex batch skolah menengah dah makin ramai kawen, n aku gelak, so scandal aku tanya “pasal pe gelak, awak pon nnt sama jugak”, aku cuma tak terbayang camna dorang kawen, tgk bodo2 je masa kat skool, camna bley dtg komitmen sampai camtu, plus aku ketawa besar bilamana bestfren aku kawen ngn mmber satu skolah…puhlezzz n bdk pompuan tu pon mmber rapat aku jugak selaku posmen ngn ex masatu…yulk~~, wut a crazy time back day…bongek~~tapi mende bongek nila wat kita senyum sendri, terpikir dek bodo2 nye masatu….

wish they all live heppily everafter….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s