mussolini say YAAAIIIIYYY!!

Posted: 20 : 11 : 2006 in Lupa Tag!

went to klang last nite behalf of anta kunci umah lama n jumpa skandal, not saying that we’re dating, but its sumkind like that, anyway, ok, point today is how can i manage n get a good n happy job as i wanted to, bila aku realize yang aku tak deserve to be an ilustrator (mentioned kat blog lepas), tapi semalam keinginan nak masuk balik team gd yang tunggang langgang mula mendesak2 (cssb plss jgn panggil aku balik 😀 ),either be a fulltime freelancer atau makan gaji cambesa atau bukak company (option ni maybe tangguh dulu), i hav to trigger sumting, kene mula langkah, tapi langkah skang dah belok kekok keras kejung, duit tak masuk2, so pagi tadi masa dtg ofis, atas moto aku terpikir kalu ni ujian ALLAH, i mean HE take almost all the things that HE’d gav to me supaya aku be patient in all that, n perhaps HE will giv me more as i wish for, as i pray for, skang bukan sume out of control, still bley control lagi cumanya….kadang tu terpikir….

Advertisements
Comments
  1. Adieanna says:

    gamba ape tu tglong?

  2. t a n g l o n g says:

    inilah design batik, kawan aku si azwarin yang buat, saje aku guna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s