try to get highest level…companionship?? kerkerker

Posted: 19 : 11 : 2006 in Lupa Tag!

seems like 70/100, still wish this could work out sumday coz i’m trying atleast :), pegi ke ulu yam, perjalanan dan tempat yang best, 2couple n 1single :D, dan aku kene lepak klang…sokay ni sume dah mentioned blog lepas, so ahad gi hamik keje n aku singgah kinokuniya sementara tunggu teammate lain, kino tempat melampiaskan nafsu, brikutan nafsu yang lama gila tetangguh dek duit, maka semalam aku burst skit, dah pegang 4buku, pilih2…sampai jadi 2 buku..kira okla kot, even almost 100 pon rasa puas hati je, kebetulan kuar kino terserempak ngn shemug, dia pon baru je kuar kino, dan aku folo si ee pegi beli kamera murah (hahahahahahahahahahahahahahaha), siolnye ee, kata nak amik nikon, alih2 canon jugak kau bahan, nak nangis aku masatu, balik sampai kat subang ujan maseh lebat n lebat gila, reda skit baru kuar stesen berlari2 bawak camera ee yang baru sambil sinsing suar sampai takat pusat :D, tunggu teksi punya lama, so kasi ee naik dulu, ujan2 ni teksi refuse nak kuar jauh2, tak balik modal kata, aku pon kene 30 balik puchong, nak naik bas tatau, bas pon satu je…bongok btol, sampai umah, call org yang ter”   “, tak confirm pon aku je saje mengada, tapi atleast di sokong dek kawan2 lain, kira okla kan, dia pon dah berat kat aku lately, pada gi baik balik ngn ex yang tentu2 tak reti nak consider, enuff kutuk org, aku beli burger je malam tu, overall cost 3hari (jumaat sabtu ahad) like 200 i guess, mutha futha…..

Advertisements
Comments
  1. ee says:

    huhu… ngeri aku naik teksi semalam… dia ikut jalan sunyi plak…
    sumpah lenkali aku tunjuk jalan yg aku nak klu naik teksi lg….

  2. t a n g l o n g says:

    ngeri poket semlm, muka senyum hati ni sapa tau wehh!

  3. g a i j i n says:

    …. aku teruja utk tau ~
    siapa kah wanita yang berat ke arah mu itu wahai kamel masren? adakah gadis maghrib di tangga studio zaman dolu²? atau adik angkat / rakan cumbuan kau dulu itu?

    jawab la… i’m eager to know (sbg jiran bilik depan kau, aku layak untuk tau…)

    p.s kau masih boleh utk berpasang²an. cari gadis yang mulia agama dan tingkah lakunya…

  4. t a n g l o n g says:

    wanda, if u regocnize her anyway, n yes dia beragama dan baik tingkah lakunya 🙂

  5. Adieanna says:

    taniah kt ko tanglong!!!

  6. t a n g l o n g says:

    not yet 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s