where am i, what i do, who is this??

Posted: 12 : 11 : 2006 in Lupa Tag!

baru ajje pindah semalam ke puhcong, dekaaaat ngn ex aku no 2, semalam sms dia, girang je bunyi bila kami sudah sebegitu dekat, anyway, she had a bf already (just a bf not a husbeng!! kergh!!), n aku kuarkan banyak wang untuk pindah ni, juga wang untuk itu ini, subhanallah, most of my blog were talked about mooney, dan aku skang tgh garu tapak tgn kiri…semakin mandom dan semakin mandom, sangat rindu kawan2 lama, nak2 suraya hani yang hemsem, inche’ fiza, inche’ dibb, inche’ jemah, inche’ farid, inche’ awie, inche’ ijam also, inche’ farid, inche’ ju, inche’ taher, inche’ zarip n sarip (should i put this 2 idiots??), spank 2 much ke spent 2 much time?? hmmm….spank bunyi cambest, anyway bukan takleh jumpa nnt, even dah masuk kubur pon bley je lagi jumpa satu hari nnt, under request eh, umah kat puhcong neh bukan sebagus yang diharap, tak harap pon bagus, cuma nak buat duduk n tido buat tempat berlindung, redha jela rejeki Allah, pon begitu rindu umah ngn kawan2 yang dekat, ada tempat nak gelak, nak kutuk sambil jerit2 kegirangan, sambut itu ini, tgk movie satu rombongan, ajarkan su flash, marah fiza yang tak reti ikut standard aku, jemah pon sama, tarik tudung dibb, bagi keje kat aznana, bincang keje ngn ijam, menjadi rebell ngn awie, bergurau ala2 gay ngn farid (weeeeelllkk!!), dan buat lawak bijak ngn tahir, yang lain tak masuk pasal aku takde point, i’m gonna miss all…tambahan aku takde kawan sgt kat sini :)…

Advertisements
Comments
  1. L'gost says:

    gonna miss u too..ehehehe kurang dh korum jawa2 se’cssb

  2. magma_jem says:

    uikszzz nmpk gayenye tanglong paling miz kat kawan gurau gay die la…tgk tu die ltk name farid smp 2x…ish²..kalo iye pn jgn la t’lalu t’uje..hihiihi gurau jek tangllloooonnnnggggg….ilang la pelawak istana kat sini huhhuhuhu…

  3. adie says:

    aku baru nak cakap… bape blog daah pasal duit… akekeke… aku tak rindu sgt kat ko… sebab skang aku kat area cine… banyak tanglong kat sini… akekeke…

  4. Adieanna says:

    sabar tanglong.. nanti ko ada kawan kt sane.. it takes time.. i guess..

  5. t a n g l o n g says:

    i guess i missed waktu jadi full time freelancer aritu….hmmm

  6. dieb says:

    hahahahaha…. wat a 2 idiots?? pasni musti susah nk buat rombongan…

  7. Adieanna says:

    yah.. i do think the same thing.. fulltime freelancer beh giler.. hhehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s