bongek!!

Posted: 08 : 11 : 2006 in Lupa Tag!

bikin hangin jela, pantang ujan ada je keje kau nak bagi aku keje…heshhh, tawakaltuhuta’ala je aku ni, tapi takpe, sebabkan kau aku de reason nak beli kenderaan bermotor lain, dapek yang lain, kau bley berehat kat umah yeap, nak gi kedai nnt aku bwk, tetap jugak aku bagi nafkah, bagi makan, cumanya kau takleh gi jauh2, kau sakit, kang menyakitkan aku lagi plak,bulan ni je dah naik sengkek aku kat kau je…tapi yela ni dugaan musim tengkujuh, maybe kau alergi kat ujan kot, tapi takkan nak bawak kau masuk ofis kot, nak kene pelangkung la aku nnt, dahla di pecahkan kepala dek org….kepal kalu ada spare part takpe…hmmmm…tapi aku takkan tinggalkan kau kat spital, lepak je ngn aku, aku jaga kau baik2, tapi priority low la banding dulu, k?? besyukur jela aku nak jaga kau lagi, kau dah banyak buat duit ngn aku, byk jugak abiskan duit, tapi takpe, aku tak lupakan jasa kau, cakap ngn kau ni kau baca tak?? tau pakai pc ntah tidak, tapi takpe….

Advertisements
Comments
  1. adie says:

    akekekeke… sian moto ko… masok opis pon takleh cane nak bace… dahi pon takde lagi… akekeke.. sabor je…

  2. dieb says:

    hahahaha…sian dia, x baik ko bebel camnie tau, nnt dia kecik ati sape susah? ko jugak kan???

  3. L'gost says:

    ehehehe..”tukang karut istana” 😛

  4. magma_jem says:

    2 yg ssh tu kalo byk b’jase….walaupn lame ttp diknang…..hua²…sabo iye tang…lllloooonnnngggggg

  5. Adieanna says:

    tanggalong.. aku rasa dia tau ko nak beli myvi.. tu yg dia merajok.. ko tau tak.. kancel kt umah aku tu merajok tak sudah.. berapa kali masuk sepital… beribu dah abesh… wwuwuwuw

  6. hani says:

    ahaha…… ble je bru… kate ko kn, “org kaye baru” :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s