the new chapter

Posted: 06 : 11 : 2006 in Lupa Tag!

hmmm…5th days kat itis, baru dapat pc, baru tak bosan, apa pon aku tak add lagi budak2 itis nieh, ramai seh, btw, aku pon ondway nak meninggalkan klang, n adi n ana pon dah takdo, aku pon dah makin kesempitan pasal motor bikin hal, n minggu2 aku masih penuh ngn aktiviti, nak2 baru lepas raya kan, nak lunch kat mana tatau kat sini….hmmmm…aku bukan org yang bergitu peramah dan hakikat ni amat menyiksakan kakakakakakakaa, lama tak tulis blog, tatau nak crita apa, miss all my frens kat cssb, malam semalam baru lepak jap kat sana…kerkerker

Advertisements
Comments
  1. L'gost says:

    ko nk tinggalkn ktorg ke tanglong? ;(

  2. waniebeyond says:

    betul ar tanglong aku pun rindu suasana kawan2 kat klang cssb..rindu arr kwn2 dulu

  3. Adieanna says:

    yup.. aku rasa kalau aku tak masok cssb.. aku takkan merindui…

  4. adie says:

    takpe tanglong.. kalau ade kesempitan di sini aku panggel ko join.. akekekek…

  5. t a n g l o n g says:

    tak lari tanglong di kejar…nak2 yang lawa2 hahahahahahahahhahaha

  6. magma_jem says:

    xde la penghibur di kala smua muke ketat² lg….”tanglong pelawak istana”

  7. dieb says:

    ahahhahahahaha…. tau pon, nk pindah rupe nyer…. sblm tu slalu2 la lepak cnie, ada ko terhibur skit….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s