dilema ni…uurrgghh

Posted: 15 : 10 : 2006 in Lupa Tag!

baru balik mmsc ngn macam2 masuk kepala
mana nak amik, pe pilihan btol
yes dorang counter maybe tinggi…tapi aku endup ngn skill yang camna??
jugak rasa bersalah ngn kak jajad yang beria gila harap aku masuk….
hmmmm….tapi aku dah pon tolak ngn muka bersalah n serba salah
harap tindakan aku btol n berkesan n bagos buat perancangan mendatang
keje makin belambak ngn longgokan keje dulu yang tak settle n perancangan nak upgrade webpage aku………..aku sengkek juga tatkala ini
ke hulu ke hilir dan wang mengalir deras
aku nak balik kampong mintak restu parent
tau dah reaksi parent aku….mintak jela, dah nama anak…

Advertisements
Comments
  1. adie says:

    aku baru komen tetibe kuar entry baru… akeke… mintak je la.. bukan kene halau pon…

  2. waniebeyond says:

    waa tanglong bukan senang dapat offer sana..pegi jerla..sana offer best!!chayuk!!!

  3. L'gost says:

    membuat pilihan bukannyer mudah..tp mesti ade satu yg istimewa..huhuhu

  4. N|kOnFire says:

    ko dh pasti takde silap comment yek fiza? erm.. =P

  5. Adieanna says:

    pilih mana yg baek je ko rasa, restu tu wajib la dari orang tua. kekekekeke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s