peluang berlumba2 (??)

Posted: 05 : 10 : 2006 in Lupa Tag!

kemarin dulu ke subang, interview n anta freelance job, kemarin takde ada, semalam ke serdang amik job, harini ke subang lagi anta job, esok ke kl gathering n amik job kat gecko, lusa takde apa, tulat balik kampong, tubin balik sini, esoknya insyaallah ke subang anta job, esoknya lagi ke serdang anta n amik job, then tunggu job kak sharina dalam minggu tu jugak….guane nih…sume target dalam bulan pose @ lepas raya…tangan 2, ni pon mintak tangan org, duit sikit jugak

anyway, itis ofer, mmsc ofer, post ilustrator…hurm….tunggu masing2 counter, cuma skang yang terfikir nak pegi…satu tempat tu je, tamay cakap, tapi benefit lebih skit dari yang satu lagi ofer…kene psiko bab2 ni 😛

anyway, duwet dah makin sikit, tambah perit nak balik kampong…modal lagi…sewa umah, api, air, makan minum, part yang paling sakit, mutor aku pon nak makan jugak, nak bejaga jugak, igt nak soh dia carik keje jela pasni…hurm…

Advertisements
Comments
  1. yatie says:

    suh dia(mutor hang) jd motor sewa lah….:p

  2. ee says:

    tak yah pk2 dahh…. tunggu aku bukak cafe nanti kau keje ngan aku… (ngah buat muke kompiden)

  3. magma_jem says:

    chayok!! tanglong…

  4. L'gost says:

    jgn risau…rezeki Allah bagi..insyaAllah ade tuk sume org…

  5. adie says:

    aku ade keje sesuai ntok ko ngan moto ko… ko leh jadi aksyen kamen… sesuai… tapi jadi yg jahat la.. baik tak best…

  6. Adieanna says:

    Duet aku pun maken sikit… wuwuwu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s