ok…this is the best part, even costly

Posted: 03 : 10 : 2006 in Lupa Tag!

baru lepas upload website dengan domain .com, hahahahaha…akhirnya cita2 aku mendirikan webpage sendri burjaya, awalupon agak berat, tapi takpe ver1 baru….byk lagi kene improve…kawan2 dtg ah jenguk, net folio aku

 

www.budaksapa.com

 

trima kasih aku dahulukan

Advertisements
Comments
  1. ee says:

    dah tengok, cool2!!!

  2. yatie says:

    cayalah tanglong…lps ni kena ubah post hang tu…kena tukar graphic designer cum 3d artist cum animator cum programmer (pendek kata multitasker)..blh ke???…hehehe

  3. magma_jem says:

    gilerk la abang ni!!!!…hebat mung..

  4. adie says:

    ya hebat nyer… (-_-“)*sapot komen org laen….

  5. Adieanna says:

    oren dan drip.. pergh street art abes design.. caghee

  6. g a i j i n says:

    bantaikan ~ cuma ada sedikit cadangan

    1. section porn + fetish ~ aku amat merinduinya ~ MILF hip hip horaayyy
    2. section water color / figure drawing kau ~ merangkap kata mem besar aku, “figure drawing tanglong kemas, orang nya hampas”
    3. section flash/projek html kau ~ amat indah
    4. buatlah kad ucapan sempena hari raya ni ~ banyak wang, kau kan suka wang $$$

    dah. happy ramadan

  7. t a n g l o n g says:

    tq….tak sebagus yang aku harap

    3harinye keje…apa jela yang dapat, anyway tq dtg n jenguk
    porn sure tak lama lagi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s