janji dan mungkir janji, dan tros setia pada janji

Posted: 27 : 09 : 2006 in Lupa Tag!

this is the best part bila aku tepati janji n org lain yang nak aku tepati janji dia pon tak tepati janji….so apa yang lack, apa yang tak btol, apa yang kurang, apa yang tersalah waktu berjanji, anyway aku tak rasa apa lagi setakat ni…cumanya…tak dapek dahla nak dtg balik kalu dah lack, byk mende lagi aku nak mikir

adakah aku secure di mana2?? mak aku tau kalu aku tak keje dia soh dok umah je, plus adik aku perlukan penjamin nak beli motorsikal…aku sedang tidak bekerja, camna nak menjamin, ok je :)…keep on smiling as sweet as i could…

oh ye….ni nak dapat duit lagi, plus aku baru usahakan website baru yang akan release insyaallah bulan pose ni gak, baru start malam tadi, sikit je lagi tinggal…produksi kecil2an, buat laju2 pon takpe :P, takpe tu 1st version

hmmmm….usahakan convince org lain untuk mempercayai aku dengan segera n tros ke langkah yang lebih deras cepat dan tidak membingungkan, tapi aku sendiri blom ada langkah ke arah tu…so apa pon…kene usahakan langkah sebelum mengharap langkah org lain….tak perlu faham part ni…baca pon aku dah cukup bersyukur

Advertisements
Comments
  1. ee says:

    hmm… aku rase aku paham keadaan kau skang, this happen to me last year. and menyebabkan aku keje kat CSSB, heheh. don’t worry, kalau niat kite ikhlas nak cari rezeki, Allah tunjuk pintu rezeki kat mane2.

  2. adie says:

    takpe tanglong… ko cool… *memberi semangat walau hampe…

  3. L'gost says:

    buat la ape yg ko pikir perlu…charyok2

  4. t a n g l o n g says:

    terima kaseh…aku terasa………hensem….ah~~

  5. Adieanna says:

    x ku sangka impianku bekecai nak sebumbung opis gan adie.. wuwuwuwu.. ne way.. hidup perlu diteruskan.. langit x sentiasa cerah.. keta x selalu laju.. eh ape aku merepek ni..

  6. dieb says:

    hmmmm… just buat apa yg korasa nk buat….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s