bukan crita puasa

Posted: 25 : 09 : 2006 in Lupa Tag!

baru balik dari kampomm harini, sampai2 ink kerja skit, then mayen game, pc hang aku tido sampai kol3…then skang aku kat cssb baru lepas kasi work kat gecko, btw projek ngn sumone akan diketahui statusnya minggu depan insyaallah, balik kampong cambesa, kene tulong mak aku sebanyak mungkin, camna pon mak aku mesti soh buat itu ini, iyekan jela, atleast kuar peluh, memang kuar peluh, skali ngn otot sume kebas, aku umpama paralize kat umah 2 haritu, lepas angkut tanah buat beam…hmmm, demi mak n bapak aku yang terdengkot2 dek accident n ghout dulu, iyekan je, ouh…aku gi amek adik aku kat skolah dia, kat hostel…best lagi hostel aku, tapi aku tersengih2 sorang tringat zaman dok hostel dulu, tgk awek dok kat padang, kadang dia gi astaka, slalu dia gi astaka, aku leh nampak dia pada jauh, kalu dalam kelas prep pon dia dok tepi tingkap, senang nak nampak hehehe, skolah pandai takpe gak, also my 2nd gf, lagi senang nampak n social berbanding yang 1st, anyway sume dah history :: sume kumpul kat umah haritu, mak aku hepi bapak aku hepi, aku pon hepi dapat buli adik2 yang kecik, dan aku amik gamba dengan ayam2 kesayangan, ayam umah aku cam kucing manjanya, tinggal lagi skang duit nak korek kat mana sempena bulan ramadhan n syawal yang akan menJEMAH…eh menjelma, duit api duit air tak bayar lagi nih…then kang duit umah plak…hadohh….

Advertisements
Comments
  1. magma_jem says:

    amboi²…tanglong tetibe name aku t’sangkot plak yerk..hampeh.com ko..tp tanglong ko ni ngutuk org bulan² pose ni ..pose ke x ni??

  2. t a n g l o n g says:

    aku kutuk sapa??

  3. adie says:

    lain kali aku nak nyama jadi pompuan pastu lalu kat astaka… nanti nak tengok ko usyar ke tak.. hehehe *takde idea sebenarnye…

  4. dieb says:

    hahahahahaha…. oooo suke usyar2 pompan yea ko dulu2….hmmmmm….

  5. Adieanna says:

    owhh kt astaka ye… hep hepp~

  6. t a n g l o n g says:

    aku tgk awek aku lahh~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s