aku dah buat blog tadi tapi hilang, ni aku buat versi lain plak

Posted: 10 : 09 : 2006 in Lupa Tag!

:: hai, syg ::
:: eh, kau sapa ::
:: aku yang tepon kau semalam, tak kenal?? ::
:: hf aku rosak, kau salah org ni ::
:: oh, ye ke, sori ::
:: kau laki ke pompuan ::
:: aku pompuan cantek ::
:: oh, mari berkenalan, nama aku JANTAN BUDIMAN ::
:: bagos, mampos sama kau ::

perbualan dengan diri, cukup menggambarkan aku sgt tertekan dan kurang kaseh syg, tapi takpe, aku tgh kejar duwet

:: harini igt nak masak nasikla ::
:: bukan kata kau puasa ke ::
:: sapa cakap aku puasa?? ::
:: semalam kau niat tu ::
:: aku niat ke ::
:: bodoh ::
:: tapi aku nak masak nasik jugak ::
:: nanti aku beli ikan ::
:: sapa nak masak lauk?? ::
:: diri aku yang ketiga (watak ketiga) ::
:: ok, dah suruh dia masak blom?? ::
:: dah ::
:: sapa nak masak nasik?? ::
:: entah, sapa je nak masak?? ::
:: sapa nak beli ikan?? ::
:: entah, sapa je nak beli ikan?? ::
:: aku nak tido ::
:: ok ::

bosan kan?? aku tgh nak buat dialog sebelum waktu pembunuhan

:: erm…hurmmm ::
:: hah!!! hahahahaha….hehehe…heeeerrr…heeerrr ::
:: aaaark….aaaa…aaa..aa ::
:: hiargh!! ::
:: arrkk…yyyaaarrkkgghhh!! ::
:: hahahahaaahh…hiarghh!! hiarghh!! ::
:: aaaarrrkkkhhh!!! aaaarrkkhhhhhhghghghhh…kkeerrrrgghhh!! ::
:: hiargh!! haarrgghhh!! ::
:: kkkeerrgghhh~~ keeerrgghh~~ ::
:: hehehehh…heerr..heerrr ::
:: erkkgghhh~~~…… ::

translation

:: mak, abah mana?? ::
:: abah kau carik pompuan lain ::
:: mak, adik periksa dapat nombor 15 ::
:: hah, bagos, kau ngn bapak kau sama bongok ::
:: mak, tadi adik langgar anak kucing makcik leha ::
:: bagos ::
:: mak, amikkan pisau ni, nak belah epal ::
:: nah!! ::
:: mak, pisau kene mata…eeekkrgghhh!! ::
:: bagos ::
:: mak, pisau jatuh kene krongkong…..kkeergghhh…eeeerrrkkkhhh….aarrrkkhhh~~ ::

dah abis
assalamualaikum

Advertisements
Comments
  1. adie says:

    ape punye bagos la ko punye dialog… ok gak buat komek ni.. pastu anta kat DBP… mane tau die masokkan kat karyanet.. akekekeke…

  2. L'gost says:

    gile phsyco………………kembalikan tanglong~~~~~~~~~~~~~~~nk awak…….

  3. magma_jem says:

    tanglong…tanglong….kurang kasih sayang btul ko ni…

  4. Adieanna says:

    aku ingat, aku sorang je suka ckp sensorang.. (tapi dlm tido la…)

  5. NaRniA_MaNaFeA says:

    mmmm….boleh tahan la psycho.same cam aku.tp aku tak terer nak imagine cam ko la long…bagos…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s