sapa mula dulu…sapa buat sume twisted

Posted: 08 : 09 : 2006 in Lupa Tag!

aaaa…rizwan n fad’abg putra’li pegi interview…fiza n jemah akan, hizwan (as i heard) dah anta surat awal lagi dari aku sama ana, sapa lagi??…suraya kot…sapa buat budak2 ni twisted n turn nak cari keje lain?? sapa mula?? sapa bikin ni sume?? mana dtg idea nak quit?? environment?? salary?? ke projek tu sendri tak menyeronokkan nak dilayan, even nnt pon tak tentu lagi sronok nak layan, apa pon, nampak cam nak quit ramai2, wut d hell…sapa nampak yeak?? ppk recking company ni, still nak amik jugak projek dari dorang…sapa nampak yeak?? yeap dorang kasi duit byk2, tapi tak byk mana sampai kat worker, kat situ sapa plak…plus, of cos duit takde lagi, company kene tanggung sendri salary staff, apa pon…basic thing….sapa bikin sume ni??

aku ke itis semalam hamik kerja, freelance…tgk keje dorang best sgt2 n aku terjumpa daqlan yang kebetulan tak balik lagi, aku deal ngn abang ipar ezham, nama dia azwan, n azwan igt aku org kelantan, so dia tanya brapa hari aku nak balik, aku cakap ahad sampai isnin, actually dia nampak tekejut, maybe dia fikir kelantan jauh, takkan kau nak balik hari, cewah, nasib baik dia tanya, then mengaku yang dia igt aku org kelantan, anyway sapa2 je baca blog ni, take note yang empunya blog ni malaysian javanise, au sedikit down masuk ofis itis semalam sebab work aku tak best mana banding work yang tegantung2 kat dinding ofis dorang, tapi…kene buat jugak, tu amanah…= >

semalam tido awal pasal aku malas melayan jaga, aku tido awal pasal aku prefer melayan perut yang kenyang makan nasik goreng, aku goreng nasik je semalam, sapa baca blog ni aku berterima kasih, apakata kali ni kalu ada niat nak dropkan comment, korang dropkan comment yang negatif banding kata2 biasa atau pujian semata, peluang menjadi setan aku kasi đŸ˜‰

Advertisements
Comments
  1. dieb says:

    hmmmm… sape nyer angkara?? ko terlibat x??

  2. devil mumu says:

    aku tau angkara siapa..ekekkekee..skarang panyebab tu dah x de..kat oversea..hheheehe..x taulah..ape yg nk jadi ngan cssb … CEPAT..SIAPA SENGAL…BERENTI (cssb) ekekeekekek..

  3. ee says:

    sahpeh suruh bentih2 nih hah.. kehnahpehhah…(gaya adie cakap)… wahahahha.. jahat la kau tanglong.. tinggalkan sue yg comel sengsoranggg…

  4. t a n g l o n g says:

    aku tak rasa korang betiga cukup setan dalam bagi komen…anyone…

  5. Adieanna says:

    ko maksiat. amek freelance kt itis pastu wat kt cssb.. keji sunggoh

  6. hani says:

    eh tanglong ape nih.. aku dlm list gak?? mne ko tau??

  7. L'gost says:

    ………………………

  8. t a n g l o n g says:

    bagos ana, kau dah bagi komen berbentuk setan, su cam besa, tak setan langsung, siap bagi persoalan, fiza seperti putus asa, sabar sayang, kau pon tak lama lagi, sapa2 lagi setan???

  9. adie says:

    ee: ape tiru aku nih… baghal!! hehehe..
    tanglong: pegi mati la.. hehehe lagi…

  10. t a n g l o n g says:

    adie kau letak “hehehe” buatkan level setan kau jatuh 50%

  11. adie says:

    ok… pegi mati la!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s