i saw a sparkling light…n the light said…wut r u lookin at (??)

Posted: 31 : 08 : 2006 in Lupa Tag!

vakazion di kangar, 1st time turun kangar dan tiada tiket bas nak balik klang, thank god ada jugak counter jual tiket klang, tu pon dalam keadaan terdesak, anyway, tak seperti yang dijangka, dikatakan kecil, tapi nampak sederhana bukan kecil, majlis tetap cam besa, even agak hambar sebab takde org btol2 manage sambut tetamu atau layan tetamu n hidang makanan, apa pon tahniyah buat pasangan pengantin, cuma aku tak paham satu perkara, husband mmber aku ni anak kedua, mak dia peluk anak 1st n nangis gila2..wut the (??)…then dorang nangis ramai2 without no reason, yang kecik peluk abang dia sebab…donno, since abang dia nak balik sah alam n KERJA!! wut the (??)…aku gelakkan je..awek mmber aku dah merah2 mata tahan sebak…aku ‘cakap asal?? aku cakap kat boifren kau ni mesti kene gelak kau ni kang’, anyway, dah selamat pon akad nikah ngn sederhananya, takde pelamin n buat dihari budak skolah n dewasa kerja, juga lepas ni hidup dorang pon sederhana, coz the bride dont hav a car, aku terpikir, best kalu aku approach dia dulu, takyah tunggu ada kreta baru nak tonggang langgang kawen..hmmm anyway, tiket bas yang aku beli tu…nasib bayek aku gi tanya, dia bley sesuka hati tukar bas tak kasitau, so tukarla tiket, dahla tukar tiket, ingat ke klang, rupanya ke kl, bangsat btol, tak pasal2 aku turun kl pagi2 buta kat pudu, anyway, bukan satu hari yang buruk pon, nasib baik familiar ngn kl, plus aku ske tgk org, nak2 yang bertudung n pakai ala2 jubah, ske lagi kalu yang bertudung n berjubah tu peluk2 ngn jantan, maklumlaa subuh…maybe dorang pikir waktu tu malaikat tido lagi, so bley escape, nnt malaikat dah bangun buat baik balik…IDIOT!!…seronokkan hari merdeka, bley tgk anak ORANG MELAYU/ORANG ISLAM beromen, dan parent dorang tido lagi, harap parent dorang tros tatau yang ANAK dia…. =>, congratulation for being idiot….

Advertisements
Comments
  1. Adieanna says:

    gambar ko guna tu..? terangkan lah.. aku tak pahamm.. hamba duit ke?

  2. t a n g l o n g says:

    dia tertido waktu sujud masa solat subuh…takde kene mengena ngn blog ni, saje tarok

  3. Adieanna says:

    akekekekek.. patotleeeeeeeee

  4. L'gost says:

    aku pn dulu bile smpi pudu subuh2 slalu gak nmpk adegan2 mereka2 ni..huhuhu..aku relax je..lepak sorang2 tas lantai tgk gelagat hamba2 Allah ni sambil dgr lagu..just go to hell!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s